Rólunk

BÉLAP Online
A Szekszárdi I. Béla Gimnázium I. Béla Sajtóosztályának Online részlegének Bélap Online felülete

2014/2015-ös tanévben alakult meg újra a Szekszárdi I. Béla Gimnázium iskolaújsága a Bélap, öt tag és Bischofné Komlósi Viktória tanárnő segítségével. Célunk, hogy a diákok megszeressék az olvasást, és többször vegyenek a kezükbe olyan nyomtatott sajtóterméket, ami érdekli is őket.

Gimnáziumunknak már korábban volt iskolaújsága, de már több éve csak online felülettel rendelkezett. Az új csapat úgy gondolta, hogy ebből elég, így több mint hat év után ismét kapható nyomtatott Bélap.

sologoweblap2.png

2015-ben megalakult az I.Béla Sajtóosztály, ami a média (fotó-videó) szakkör és az iskolaújság integrációjából jött létre. Az összevonással a célunk az volt, hogy a sajtó műfajaival foglalkozó délutáni foglalkozások jobban együtt tudjanak működni. Jelenleg négy részlegen kívül (fotó, videó, iskolaújság, online) az iskolarádiót üzemeltető diákönkormányzattal is szoros kapcsolatot tartunk számon. 

Az online felületünk is új köntöst kapott és próbálunk minél frissebb információkkal szolgálni a diákok, szülők és a tanárok számára. Ez az év is sok meglepetést okozott a Bélap életében, reméljük ez egészen év végéig kitart.

Az I.Béla Sajtóosztály 2017/2018

Tóth Bence

vezetőtanár

Varga Luca

sajtófőnök

Simon Boglárka

BÉLAP főszerkesztő

Varga Luca

BÉLAP főszerkesztő

Tölli Kamilla

ONLINE főszerkesztő