Szekszárdra érkezik a Rólad szól! rendezvénysorozat

2017. november 16-án, Szekszárdra érkezik az Új Nemzedék Központ Rólad szól! roadshowja. A program ígéretesnek mutatkozik.

A Rólad szól! – párbeszéd a fiatalokkalnevű programsorozat már hardmaszorra indul útjára az egész országban. A rendezvény lényege, hogy a diákok személyesen oszthatják meg gondolataikat a döntéshozókkal, szakemberekkel.

“Például te mit tennél, hogy könnyebben találhass munkát? A haverokkal ezt nyilván már megosztottad – most itt a lehetőség, hogy megtedd az illetékesekkel is. Hogyan támogatnád az egyetemisták albérlethez jutását? Itt az alkalom, hogy elbeszélgess erről azokkal, akik a döntéseket hozzák.” – áll az Újnemzedék honlapján.

A roadshow első állomása idén Veszprémpen volt, de Szekszárd előtt ellátogattak már Pécsre, Győrbe, Kecskemétre vagy Nyíregyházára is. A szekszárdi szervezők interaktív, szórakoztató de mégis komoly programot ígérnek a résztevőknek. Az Új Nemzedék a vélemények meghallgatása mellett, most újfajta módszerekkel próbálja megtudni, mit gondol az új generáció.

Az esemény részletei: 

Helyszín: Szekszárd, Placc, Piactér 1.
Időpont:  2017.11.16. 15:00

A rendezvény ingyenes, de regisztrálni kell, ezt minél előbb megtehetitek a http://bit.ly/2zH2TNA  oldalon.

A Rólad szól!-on került megfogalmazásra a többek között a CSOK-program, a GYED extra vagy a családi adókedvezmény. A 2015-ös roadshow szekszárdi állomásán készült képeket itt tekinthetitek meg.