“Számunkra ez a verseny akkor is sikeres volt…” – Diák Reporters eredmény

Emlékeztek még, hogy októberben mennyi minden forgott a környezetvédelem körül? Hogy milyen sokan vitattátok a környezetvédelem legfontosabb ágait és az Európai Unió környezetvédelmi politikáját. Ezeket mind mi csináltuk. Most megjött az eredmény.

A megyében egyedülállóan az I. Béla Sajtóosztály egy megmérettetésre készült október közepétől a hónap végéig. A verseny feladata az volt, hogy a legtöbb diákot elérjük egy általunk választott témában (melyet az Európai Parlament is tárgyal) és minél több csatornán indítsunk vitát a témában. Mi a környezetvédelem témájában készültünk számotokra rengeteg programmal, meglepetés interjúkkal és a pólós flashmobbal. 

Azonban sajnos minden régióból csak egy nyertest választhattak ki. Régiónkból (forrásaink szerint) öt csapat közül a legerősebbnek a pécsi PTE Gyakorló Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Óvoda székhely Intézményének cEnzUra csapata bizonyult. 

Bár a Sajtóosztály részlegei közül mi (Bélap) voltunk a legjobban lelombozódva a hír hallatta után, lelkünket erősítette hogy októberben több sikeres iskolai projekt részesei is voltunk: mi csináltunk az Erasmus+ RARE programján belüli magyar projekttalálkozó díszítését és forgatását, részt vettünk a szöcskesimogatón, továbbá a diáknap programjait is színesítettük.  dscn0592.JPG

A pályázat eredményéről vezetőtanárunk, Bischofné Komlósi Viktória tanárnő így nyilatkozott: 

A zsűri szerint ugyan nem értünk el eredményt, de mi tudjuk, hogy számunkra ez a verseny akkor is sikeres volt. A közös munka során a BéLap szerkesztősége igazán jó csapattá kovácsolódott. A sok közös ötletelés, a diáknapi előadás, a rövid határidővel is precízen elkészített cikkek, a fegyelmezett együttműködés…ezeket mind sikerként könyvelem el. Jó bélaposnak lenni!”

drep.PNG

A nyertes csapatnak ezúton is gratulálunk! 🙂 

 

Olvassátok el a pályázatba került cikkeket a http://ibelap.blog.hu/tags/diakreporters 
oldalunkon!