Luxen-sorozat

 

Ezt a könyvet úgy eltaláltak, hogy már vagy tizedjére olvasom, úgy tetszik.

Minden tökéletes összhangban van és minden mértékkel van benne.

Kalandos, romantikus, de van benne elég szomorú momentum is és hűen egy romantikus könyvhöz van benne rengeteg félreértés és féltékenység is.

Példát mutat rá, hogy habár látszólag mindent elvesztettél, mégis van miért élni. És bár családtagok halnak meg, mégis boldogok tudnak lenni, hisz a szereplők számára legfontosabb emberek ott vannak velük a legfájdalmasabb és legnehezebb időszakokban is.

Imádom az ehhez hasonló cselekmény dús könyveket. Bár nem tagadhatom, hogy a benne lévő fantasy is elég sokat tesz hozzá. Hétköznapi nyelven írták így nem kell zseninek lenned ahhoz, hogy megértsd a szöveget. Több részes könyv, több szemszögből, így az olvasók mindent megtudhatnak, ami esetleg érdekli őket.

Tudnék erről a könyvről még ódákat zengeni, de nem akarok túlzásba esni. Inkább olvassátok el és megértitek, miért szeretem annyira!

 

P.s.: Még annyit, hogy nagyon sokat tesz a latban még a részletes leírás is így tényleg letudod magadban játszani az egészet (már, ha te is vizuális alkat vagy, mint én és a barátnőim).

Írta: Kohán Dzsenifer